Kezz // promocija albuma u Beogradu i Novom Sadu

Prošlogodišnja pobednica Mikser i Mascom konkursa „Ženski element”, Tamara Ristić Kezz, će promovisati svoj album prvenac u izdanju Mascom Records-a, 2. juna u KC Gradu i 3. juna u Domu b-612 u Novom Sadu.

Kezz je kantautorka i live looping umetnica, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka. Nastupa sama uz looper, klavijaturu i melodiku, stvarajući jedinstven i samostalan zvučni prostor u kom se prepliću i upliću melodije elektronskih i akustičnih instrumenata sa karakterističnim stilizovanim pevanjem inspirisanim tradicionalnom muzikom slovenskih naroda. Do sada je nastupala samostalno i u sklopu različitih muzičkih projekata, u gradovima širom Srbije i bivše SFRJ, Bugarskoj, Grčkoj, Španiji, Italiji, Austriji, Češkoj i Norveškoj.

Ako to niste učinili do sad, poslušajte prvi singl Nema mog dragana sa predstojećeg albuma Kezz.

Na novom albumu će se naći Moma i Nema mog dragana, pesme koje su već dobro poznate publici. Ovaj album je preporuka za sve one koji žele da čuju nešto novo na domaćoj sceni. Za samu koncertnu promociju Kezz je najavila putovanje kroz najemotivnije tonove svog albuma prvenca, ali neće zaobići ni svoje dobro poznate singlove.

 

Novi album Kezz se od sada može poručiti u pretprodaji ovde, a prvih 30 posetilaca koji donesu CD na koncertnu promociju, ili ga kupe tom prilikom, očekuju pokloni iznenađenja.

Sve informacije o koncertnoj promociji možete saznati na facebook stranici događaja: Kezz // KC Grad i Kezz // dom b-612.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s